Zakelijk

ZAKELIJK

KANTOORINRICHTING

Er wordt steeds meer thuisgewerkt en kantooromgevingen worden steeds meer plekken om elkaar te ontmoeten. We zien steeds vaker een huiselijke sfeer in (directie)kantoren, overlegruimtes en kantines. Zo leverden wij bijvoorbeeld eetkamertafels met inbouw stopcontacten, banken en fauteuils, wandmeubels met ruimte voor printers en coffee corners. Neem een kijkje bij onze projecten om meer te zien en inspiratie op te doen.

WINKELINRICHTING

Het inrichting van je winkel is het visitekaartje van je bedrijf. Het moet klanten verleiden om binnen te komen en binnen te blijven. Inter Primeur als ervaren winkelinrichter voor een uitnodigende en vernieuwende winkel. Van concept tot realisatie, een goed en doordacht interieur is voor een groot deel het succes van jouw winkel. We zijn gespecialiseerd in zowel food- als non-food producten en denken hierin graag met je mee.

HOSPITALITY

Bij hospitality is het van belang om jouw gasten een warm welkom te geven. Wij geloven dat jouw gasten zich pas echt op hun gemak voelen, wanneer de uitstraling van de omgeving aansluit bij hun identiteit. Hospitality inrichtingen vragen om maatwerk. Van grote aantallen meubels tot maatwerk meubilair, wij denken graag met je mee.