OVER ONS

Jarenlange ervaring, vakmanschap maar vooral passie: Inter Primeur is een meubelmakerij in Ulft, gespecialiseerd in het ontwerpen en uitvoeren van interieurs en meubels voor winkels, kantoren, horeca, onderwijsinstellingen en natuurlijk woningen van particulieren.

Van het eerste idee tot en met de bouw en de plaatsing, wij staan voor u klaar. Met een eigen werkplaats, spuiterij, ontwerper en stylist onder één dak, kunnen wij u vrijwel alle mogelijke maatwerk oplossingen bieden.

ONTWERPEN EN TEKENEN

Onze ontwerpsters helpen je graag om een interieur of meubel op maat te ontwerpen, geheel naar wens. Onze adviseurs denken graag met je mee. Tijdens een gesprek wordt er gekeken hoe we samen het perfecte interieur of meubel kunnen realiseren. Je bespreekt je wensen en ideeën met de
ontwerpster en deze worden verwerkt in een plan met een ontwerp en concrete tekeningen.

WERKPLAATS

Achter onze showroom in Ulft is onze werkplaats gevestigd. In de werkplaats kunnen we aan nagenoeg alle klantwensen voldoen. Wij werken met de modernste machines en het juiste gereedschap. Tijdens de uitvoer van een project ben je welkom om een kijkje te nemen in de werkplaats en te zien hoe het ontwerp werkelijkheid wordt. In onze werkplaats hebben wij ook een spuiterij. Ontwerpen kunnen in elk gewenste kleur gespoten worden.

De levering en installatie wordt ook door onszelf gedaan. Zo houden we de lijnen kort en weten we zeker dat het ontwerp ook op de eindbestemming voldoet aan onze kwaliteitseisen: een meubel dat klasse en kwaliteit uitstraalt.

Al het hout dat wij gebruiken heeft het FSC keurmerk.

ERKEND LEERBEDRIJF

Wij zijn als erkend leerbedrijf aangesloten bij SBB en SH&M.

Maatschappelijk betrokken

HOOFDSPONSOR DAMESAFDELING ULFTSE BOYS

Sinds 2014 is Inter Primeur de hoofdsponsor van de damesafdeling van de voetbalclub Ulftse Boys uit Ulft-Noord (Oer). Ulftse Boys is hier zeer trots op. Het is uniek dat de gehele damesafdeling van een voetbalvereniging een eigen hoofdsponsor heeft. Het veld waarop de dames de thuiswedstrijden voetballen heet, hoe kan het ook anders, het Inter Primeur veld.

In alle jaren is het vertrouwen in elkaar erg groot en zowel Inter Primeur als Ulftse Boys hebben verenigen hoog in het vaandel staan. De twee directeuren Gerard Koster en Gerwin Sessink hebben inmiddels niet alleen zakelijk maar ook sociaal hun betrokkenheid met de club getoond. Ook in Ulft en omstreken is Inter Primeur – net als Ulftse Boys – zeer maatschappelijk betrokken.

In de afgelopen jaren is de goede relatie alleen maar  versterkt en dit heeft mede bijgedragen dat in 2019 de sponsorovereenkomst met vier jaar is verlengd.

INTER PRIMEUR DOET MEER

Naast de Ulftse Boys dragen wij meer verenigingen een warm hart toe. Zo zijn wij vanaf seizoen 2021-2022 Keisponsor van vv. Keijenburgse Boys uit Keijenborg, zijn we jaren sponsor van Schutterij De Eendracht uit Ulft en zijn wij stersponsor van Schuttersgilde St. Jan uit Keijenborg. Daarnaast dragen wij sinds 2024 Stichting Care Travel een warm hart toe. Stichting CARE Travel is een regionale organisatie en verzorgt kleine uitstapjes en activiteiten op bijzondere locaties voor mensen die wat extra zorg nodig hebben.