OVER ONS

In 1995 is Inter Primeur begonnen met het ontwerpen en realiseren van maatwerk in interieurs voor de particuliere en zakelijke klanten.

Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een creatief, ambitieus en dynamisch bedrijf.

Inter Primeur kan ieder meubel op maat maken, van modern en design tot landelijk en klassiek, in iedere gewenste breedte, dikte en lengte.

De opdrachten die wij krijgen zijn heel divers en variëren van het maken van complete interieurs of losse meubels, tot het inrichten van een winkel of horecazaak.

Ontwerpen

We vertalen de ideeën en wensen van een opdrachtgever graag in een mooi ontwerp en eindproduct. Wij maken een passend ontwerp voor de ruimte, geheel naar wens van de klant.

Produceren

Vervolgens wordt het ontwerp in onze fabriek geproduceerd. Doordat we ontwerpen en produceren in eigen beheer, hebben we een grote mate van flexibiliteit om ons aan te passen aan uw wensen: in levertijd en maatwerk interieuroplossingen. Wij hebben een eigen spuiterij, waardoor alles in de gewenste kleur gespoten kan worden.

Leveren & monteren

Zodra het meubel klaar is wordt het door ons zelf afgeleverd en gemonteerd. De vakman die het maatwerk meubel gemaakt heeft zal het ook monteren.

WERKPLAATS

Achter onze showroom in Ulft is onze fabriek gevestigd. In de fabriek kunnen we aan nagenoeg alle klantwensen voldoen. Wij werken met de juiste machines en het juiste gereedschap. Tijdens de uitvoer van een project bent u welkom om een kijkje te nemen in de werkplaats en te zien hoe het ontwerp werkelijkheid wordt. In onze eigen fabriek hebben wij ook een eigen spuiterij. Ontwerpen kunnen in elk gewenste kleur gespoten worden.

marker

Inter Primeur bouwt uw droominterieur op maat!