Diensten

DIENSTEN

SHOWROOM

In onze showroom presenteren we onze veelzijdige maatwerk collectie. Banken, fauteuils, kasten en accessoires. Doordat we onze eigen ontwerpstudio hebben kun wij alle wensen uit laten komen. We kunnen je compleet ontzorgen van ontwerp tot realisatie!

PARTICULIER

Wanneer je meubels op maat wilt laten maken, denken we graag met je mee in de opties die er zijn en het beste bij jouw stijl passen. Het brede scala aan mogelijkheden en materialen zorgt ervoor dat elk meubel naar wens samen te stellen is. Zo past het meubel perfect in jouw interieur en is het geheel naar smaak en wens.

ZAKELIJK

Van kantoor- winkelinrichting tot hospitality, wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en uitvoeren van zakelijke interieurs. Van het eerste idee tot en met de bouw en de plaatsing, wij staan voor je klaar en denken graag met je mee.

DECORATIEVE WANDPANELEN

Met een – in eigen beheer – ontwikkelt systeem kan vrijwel iedere wandafwerking eenvoudig duurzaam gemonteerd worden aan de wand. Je kunt deze wanden direct bij ons afhalen of door ons laten monteren.