marker
INTERIEUR ONTWERP

In onze Ontwerp Studio maken wij het interieur van uw dromen. U bedenkt het, wij maken het.

Voor wie op zoek is naar een televisiemeubel met specifieke afmetingen, een vakkenkast voor de hele wand of een linnenkast voor onder een schuin dak, maar ook naar een mooie, stevige bank, een fauteuil of stevige eetkamerstoelen: er is niets mooier dan goed maatwerk.

Alles is op maat te maken, precies naar wens van de klant. In onze showroom in Ulft hebben wij een aantal meubels staan, zodat u met eigen ogen kunt komen bekijken welke mogelijkheden er zijn. Ook hebben wij een breed scala aan stalen liggen: verschillende materialen, stoffen en kleuren. Hier kunt u kleuren vergelijken en de stoffen en materialen voelen.

Naast onze meubelmakerij hebben wij ook een eigen spuiterij. Dit maakt de mogelijkheden eindeloos.

marker
marker

Hoe gaan we te werk?

Bij onze ontwerpster Lisanne kunt u terecht om uw idee te bespreken.  We luisteren en adviseren over de mogelijkheden, wensen en eisen waar het ontwerp aan moet voldoen. Dit vertalen we door in een mooi ontwerp. Natuurlijk kunt u ook met uw eigen ontwerp langskomen.

Onze interieurbouwers gaan in de werkplaats aan de slag met de productie. De levering en montage wordt ook door onszelf gedaan. Zo houden we de lijnen kort en weten we zeker dat het ontwerp ook op de eindbestemming voldoet aan onze kwaliteitseisen: een uniek meubel dat klasse en kwaliteit uitstraalt.

Elk meubelstuk is maatwerk, elk meubel is uniek.

Laat u verrassen!

INTERIEURONTWERPERS & STYLISTEN

Wij werken ook graag en vaak samen met interieurontwerpers, stylisten en binnenhuisarchitecten. Doordat we ook zelf ontwerpen en creëren is het werk van externe partijen bij ons in vertrouwde handen.