Interprimeur Interieurbouw

22-02-2017

Laatste nieuws


Categorie: Projecten

2017

  • We hebben Eetcafé en Tapperij Groessemoes in Dinxperlo afgelopen week afgerond en het eerste weekend was een groot succes. Groessemoes ademt een sfeer van gemoedelijkheid en rust. De nadruk ligt op lekker eten en heerlijk natafelen.Wij hebben hier de gehele inrichting van het interieur verzorgd.  Wij wensen Guido Groeskamp en medewerkers veel succes.
  • Binnenkort opent “Brul” in Lichtenvoorde haar deuren. Brul wordt een Bar annex tapas restaurant gericht op uitgaanspubliek die net even anders lekker willen proeven, informeel en vernieuwend.  Inter Primeur Interieurbouw heeft zorg gedragen voor de lambrisering, complete bar, industriële tafels en kassakast.
  • Medio juli beginnen wij met de inrichting van Sporthal IJsselweide in Gendringen. Wij verzorgen de entree balie, inrichting beheerdersruimtes en binnen afwerking van de kozijnen.
  • Ook in  juli verzorgen wij het interieur voor de voetbalkantine van VV-  SVGG in Megchelen. Wij realiseren een industriële bar met achterkast en een gedeelte van het interieur.
  • Onlangs hebben wij geluidsreducerende wanden en deuren geplaatst bij een gezondheidscentrum in Ede. Kant en klaar wand afwerking inclusief kozijnen en deuren met hang en sluitwerk sluiten prima aan bij onze werkzaamheden.